Téged is vár a [U]-society!

Szeretsz mindent, ami [UNREAL]? Akkor ez tetszeni fog! Egy gyors regisztráció után minden alkalommal, amikor az üzletben vagy  webshopban vásárolsz [U]-coinokat kapsz.

 Ezeket felhasználhatod arra, hogy jobb áron juss hozzá a legújabb [UNREAL] ruhák és kiegészítőkhöz - és ez még messze nem minden! Azt sem fogjuk hagyni, hogy unatkozz: érdekes kihívások teljesítésével és aktivitásokkal további 
[U]-coinokat gyűjthetsz. 

Sőt: a meglévő [U]-coinjaidat meg is sokszorozhatod és folyamatosan a következő szintre léphetsz, mely további kedvezményekkel,
ajándékokkal és kiváltságokkal jár. 

Lehetőséged lehet a hivatalos drop előtt [UNREAL] ruhákat és kiegészítőket vásárolni, részt venni secret eseményeken, és... na de ezeket majd megtudod, ahogy egyre beljebb kerülsz a [U]-Society-be! 
[U]-coin gyűjtés kihívások teljesítésével
Minden hónapban érdekes kihívások teljesítésével és aktivitásokkal további [U]-coinokat gyűjthetsz. Érdemes figyelni a [U]-Society híreit, hogy mik lesznek ezek! Emellett barátaid meghívásával bármikor gyűjthetsz [U]-coinokat - ha elfogadják a meghívásodat, akkor nekik is járnak extra [U]-coinok!

Mire válthatod be a [U]-coinokat?
Ha összegyűjtötted a szükséges mennyiségű [U]-coin-t, akkor a [U]-Society "Kedvezmények" menüpontjában válthatod be őket.
 Egy "Ingyenes szállítás" kedvezményt például 5 [U]-coin beváltásával kaphatsz meg. Ekkor automatikusan kapsz egy kedvezménykódot, melyet felhasználhatsz akár már a következő vásárlásodnál, vagy később.

Hónapról-hónapra bővül majd a lehetőségek köre, hogy mire válthatod be [U]-coinjaidat!
Ez lehet egy secret meet & greet, amire a belépőt csak [U]-coinokért lehet megszerezni,  vagy hogy még megjelenés előtt válogathatsz a legfrissebb [UNREAL] dropból.  Sőt, olyan dolgok is, amiket most még el sem tudsz képzelni!
Ha gyűjtött [U]-coinjaid elérnek egy szintet, akkor szintet lépsz a [U]-Society-ben, mely mindig nagyobb kedvezményekkel, ajándékokkal és kiváltságokkal jár. Lehetőséged lehet a hivatalos drop előtt [UNREAL] ruhákat és kiegészítőket vásárolni, részt venni secret eseményeken,  és... na de ezeket majd megtudod, ahogy egyre beljebb kerülsz a [U]-Society-be! 

A szintlépéshez szükséges [U]-coinokat természetsen úgy számoljuk, hogy ha egyszer megszerezted, akkor az már beleszámít - akkor is ha szintlépés előtt beváltottad 
valamilyen kedvezményre.


NEWBORN
Minden új [U]-Society tag a NEWBORN szinten kezd. A taggá válásért 50 [U]-coin-t adunk ajándékba. A vásárlással gyűjtött [U]-coin szorzó 1x ezen a szinten.

ROOKIE 
Ha összegyűlt 404 [U]-coin-od, akkor onnantól Rookie vagy a [U]-Society-ben!
Ajándékunk a szint elérése alkalmából egy 5%-os kedvezménykód a következő vásárlásodra! 
A vásárlással gyűjtött [U]-coin szorzó 1,2x ezen a szinten.

HARDCORE
Ha összegyűlt 999 [U]-coin-od, akkor onnantól Hardcore szintre kerülsz a [U]-Society-ben! Ajándékunk a szint elérése alkalmából egy 9%-os kedvezménykód a következő vásárlásodra! 
A vásárlással gyűjtött [U]-coin szorzó 1,5x ezen a szinten.

LIMITLESS
Ha összegyűlt 3333 [U]-coin-od, akkor az már a Limitless szint a [U]-Society-ben! 
Ha ezt a szintet eléred, onnantól korlátlanul rendelkezésedre áll egy 11%-os kedvezménykód!
A vásárlással gyűjtött [U]-coin szorzó 1,7x ezen a szinten.
Ezeken felül meglepetések is várnak rád - de ezeket már csak a [U]-Society ezen a szintjén állók tudhatják, pontosan amiatt, ami a Harcosok Klubjának is az első szabálya volt ;)

DEEP STATE
Ha összegyűlt 9999 [U]-coin-od, akkor az a belépő a Deep State szintre a [U]-Society-ben!
Ha ezt a szintet eléred, onnantól korlátlanul rendelkezésedre áll egy 22%-os kedvezménykód 
az [UNREAL] ruhákra és kiegészítőkre, sőt az üzletben kapható összes sneakert 7% kedvezménnyel vásárolhatod meg! A vásárlással gyűjtött [U]-coin szorzó már 2x ezen a szinten. 
És akkor ott vannak még a csak a Deep State tagoknak szóló egyedi előnyök, 
melyeket fém [U]-Society DEEP STATE kártyájuk megvillantásával vehetnek igénybe!